ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

حمله موشکی به پایگاه آمریکا در سوریه

حمله موشکی به پایگاه آمریکا در سوریه منابع خبری از اصابت ۷ موشک به پایگاه اشغالگران آمریکایی در سوریه خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ صدای چندین انفجار در یکی از پایگاه‌های نظامیان اشغالگر آمریکایی در سوریه به گوش رسیده است.

منابع خبری اعلام کردند که پایگاه نظامیان اشغالگر آمریکایی در میدان گازی کونیکو واقع در حومه شمالی دیرالزور سوریه با ۷ موشک هدف قرار داده شده است.

این منابع اعلام کردند که این موشک‌ها به اهداف خود اصابت کرده‌اند و در نتیجه این اتفاق صدای چندین انفجار در منطقه به گوش رسیده است.

از سوی دیگر مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به جنایات دشمن صهیونیستی در غزه مبارزان مقاومت، پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان نفتی کونیکو در سوریه را هدف قرار دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: پایگاه اشغالگران آمریکایی در کونیکو با چندین موشک مورد حمله قرار گرفت. این موشک‌ها به صورت مستقیم به اهداف خود برخورد کردند.

گفتنی است منابع خبری دیروز نیز از شنیده شدن صدای انفجار در داخل پایگاه آمریکایی العمر در دیرالزور واقع در شرق سوریه خبر دادند. این حمله، پنجمین حمله به این پایگاه طی ۲۴ ساعت گذشته بود. این منابع تصریح کردند که انفجار‌هایی که در این منطقه به گوش رسیده ناشی از پرتاب ۶ موشک به سوی این پایگاه بوده، اما حجم خسارات و تلفات آن اعلام نشده است.

گروه‌های مقاومت صبح امروز نیز پایگاه نظامیان آمریکایی در روستای الخضراء را هدف حملات پهپادی خود قرار دادند. دیشب نیز حملات مشابهی به فرودگاه پایگاه نظامی آمریکایی «خراب الجیر» در حومه حسکه انجام شد.

مقاومت اسلامی عراق طی هفته‌های اخیر اقدام به حملات گسترده پهپادی و موشکی علیه پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه کرده است. ابو آلاء الولائی دبیرکل گردان‌های سیدالشهداء پیش از این اعلام کرده بود که عملیات مقاومت تنها بعد از توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه متوقف خواهد شد. / المیادین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار